HYGIENICKÁ A BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ 33. Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka 2020

Každý účastník musí mít zakrytá ústa i nos (rouškou, šálou či šátkem). Dodržujte rozestupy 2 metry při prezenci, při rozběhávání.

10 - 12 - Vyzvednutí startovních čísel podle startovní listiny
10 - 11 - Zábavné sportovní aktivity a běhy pro děti, prezence na místě
12  - START intervalového závodu podle startovních čísel
13:30 - UKONČENÍ AKCE

Pořadatel nezajišťuje parkování. Prosím využijte MHD. Parkujte na vyznačených místech. Dodržujte pravidla silničního provozu. Neblokujte vjezdy a výjezdy. DĚKUJEME!

Přečtěte si: Povinná opatření a doporučení pro organizaci závodu - https://www.behyzlin.cz/root/ke-stazeni/povinna-opatreni-a-doporuceni.pdf

Každý účastník musí mít zakrytá ústa i nos (rouškou, šálou či šátkem). Dodržujte rozestupy 2 metry při prezenci, při rozběhávání.
Při samotném závodu běžci roušku mít nemusí. Ostatní účastníci (pořadatelé, trenéři atd…) musí mít zakrytá ústa i nos po celou dobu akce.
Po skončení závodu pouze odevzdáte čip do speciálního boxu, který bude následně dezinfikován. Startovní čísla a spínací špendlíky z hygienických důvodů nevracejte.
Po doběhu se neshlukujte a opusťte prostor startu a cíle.
Na místě bude k dispozici dezinfekce.
Prosím chovejte se během akce obezřetně, rozumně a ohleduplně vůči sobě i ostatním. Naším cílem je, aby všichni zůstali zdraví a mohli jsme připravit další akce pro sportovně založené.

Závod v takovém režimu je povolen Krajskou hygienickou stanicí ve Zlíně.

Bob Komín a Jirk Prokop, Běhy Zlín