Virtuální lesní hodinovka 2021

Běhy Zlín připravily na duben speciální virtuální závod, protože jiné se nemohou konat. Cílem je uběhnout za hodinu co nejdelší vzdálenost. Běhy, chodit můžete kdykoliv a kdekoliv od 1. do 11. dubna 2021.

Týden po Velikonocích se měl konat už 39. ročník Lesní hodinovky. Jediného závodu v České republice, který trvá hodinu a běhá se na lesním kilometrovém okruhu. 

Tradiční trasa závodu se ve Zlíně běhá po lesní pěšině u Spáleného dubu (https://mapy.cz/s/medomecudu) v Lesní čtvrti. 

Virtuální hodinovka Běhy Zlín je virtuální pouze tabulkou výsledků, vše ostatní je skutečné. Je na každém jaké tempo zvolí, zda se pokusí uběhnout co nejvíce nebo si jen půjde na hodinu zaběhat či na vycházku. Hodinu pohybu je možné absolvovat, kdekoliv a v kteroukoliv denní dobu.

Je možné zvolit okruh, stezku, silnici či lesní cestu. Jediné, co bys měl udělat, je přihlásit se do závodu na webu, jít si zaběhat a poslat důkaz, že jsi hodinu běžel, kolik jsi toho uběhl a kde.

Svoje výkony a zajímavé běžecké trasy můžete sdílet ve facebookové skupině Běžecké školy Běhy Zlín - https://www.facebook.com/groups/bezeckaskolazlin.

Odměnou pro tebe bude pamětní diplom, startovní číslo a zlepšení duševního a fyzického zdraví v současné složité době. 

Přihlas se na webu https://behyzlin.cz/event/22 a uhraď symbolické startovné. Vyběhni a zaznamenej svůj závod pomocí hodinek, mobilní aplikace či stopek. Po dokončení nám pošli na mail virtualni@behyzlin.cz zašli fotku z aplikace či hodinek jako důkaz. V mailu uveď jméno a příjmení, a uběhnutou vzdálenost. Výsledky pošli nejpozději v pondělí 12. dubna 2021.  

Na webu www.behyzlin.cz se budou objevovat průběžné výsledky, konečné výsledky  budou zveřejněny hned po jejich zpracování.

Vyzíváme tě, abys dodržoval pravidla, které jsou pro bezpečnost a zdraví tvoje i tvých blízkých.

Těšíme se na tvoji účast.

Běhy Zlín