Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka ve Zlíně proběhne!

Běhy Zlín ve spolupráci s Cyrilovy brambůrky zorganizují 33. Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka podle plánu v sobotu 5. prosince 2020. Běžecký závod na 5 a 10 kilometrů odstartuje ve 12 hodin na fotbalovém hřišti ve Zlíně - Louky. Na akci je nutné se registrovat předem na webu www.behyzlin.cz.

Uskutečnění závodu umožní přechod protiepidemiologických opatření na třetí stupeň ve čtvrtek 3. prosince. Závod proběhne kvůli bezpečnosti závodníků a pořadatelů intervalově. Běžci budou startovat po jednotlivcích v rozmezí po 10 vteřinách. První běžci se na trať vydají ve 12 hodin.

Startovní listina vznikne po skončení online registrace, tedy v pátek 4. prosince. Zveřejněna bude během pátku na webu www.behyzlin.cz. Nejdříve vyběhnou na trať běžci na 10 kilometrů, následně na 5 kilometrů. Vyhlášení vítězů proběhne dle nařízených opatření, případně proběhne vyvěšením výsledků na webu www.behyzlin.cz.
 
Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka je věnován Nadačnímu fondu Krtek při dětské onkologii v Brně. Podařilo se nám domluvit se na spolupráci s partnery, kteří podporují naši snahu Mikulášský běh uskutečnit a i v dnešní složité době finanční podpořit Nadační fond dětské onkologie Krtek. Vítěžek ze startovného závodu bude věnován právě Nadačnímu fondu Krtek.

Každý běžec, který se zaregistruje na akci, dostane originální, tentokrát keramickou, pamětní medaili. Jako dárek dostanou běžci sportovní nákrčník v designu Mikulášského běhu. Doplní tak sbírku z předchozích dvou let - běžeckou čelenku a sportovní ponožky.

V cíli pak otrokovická restaurace Maxima Otrokovice každému dá zabalený oběd a vodu v láhvi. Pokud nám to opatření dovolí, tak na místě bude možné podpořit Nadační fond Krtek zakoupním ruličky a odnést si pozornost od partnerů Mikulášského běhu. 

Proběhněte se s námi a podpořte Nadační fond Krtek při dětské onkologii v Brně!

Děkujeme vám, že nám pomáháte pomáhat!