Začíná seriál Běhy Zlín závodem ve Zlíně

První závod seriálu Běhy Zlín v roce 2021 se uskuteční v neděli 9. května 2021. Trasa závodu má délku 8 kilometrů a vede po cyklostezce na Kocandě. Závod proběhne distanční formou, tak abychom dostáli hygienickým opatřením a aby akce byla pro všechny účastníky bezpečná.

Běžci se musí do závodu přihlásit předem na webu www.behyzlin.cz. V místě startu závodu z výdejního okénka běžci dostanou startovní číslo a měřící čip. Po doběhnutí závodu odevzdají čip do krabice a ve výdejním okénku dostanou sporotovní balíček s pamětní medailí, sportovním balíčkem Enervit a balenou vodou.

Závod se odehraje v neděli 9. května mezi 9 a 12 hodinou. Běžci vyrazí na trasu v čase podle toho, kdy přijdou. Nejméně však s minutovými rozestupy. K výdejnímu okénku musí běžci přistupovat s respirátorem, dodržovat rozestupy, chovat se ohleduplně a na místě se nebudou zbytečně zdržovat.

Trasa závodu bude označena fáborkami. Na obrátce bude kvůli kontrole férovosti pořadatel. Start je u závory na stezce u Kocandy, obrátka je u závory na konci stezky kousek od Rackové.

Výsledky Běhu Jižními Svahy budou vyhlášeny do 24 hodin po skončení závodu na webu Běhy Zlín. Výsledky závodu budou započítány do seriálu jak u jednotlivců, tak u týmů.

Na webu budou mít běžci k dispozici ke stažení diplom na památku a startovní číslo.

Nejlepší běžci v jednotlivých kategoriích budou odměněni. Ceny rozešleme poštou. Ceny budou dle možností pořadatelů sponzorů seriálu Běhy Zlín. Pokud se rozhodnote podpořit spolek Běhy Zlín nad rámec startovného, budete zařazeni do tomboly startovních čísel. Cenami v tombole je sportovní vybavení od partnerů seriálu běhy Zlín. Ceny z tomboly rozešleme výhercům poštou.

Startovné Běhu Jižními Svahy je 150,- a přihlášení je možné pouze online na webu www.behyzlin.cz. Přihlásit je možné se do pátku 7. května 2021. Přihlášení na místě není možné.

Děkujeme partnerům seriálu Běhy Zlín za podporu:

  • Betonárka Taš-Stappa beton Zlín
  • Stavební firma PURLIVE Zlín
  • Sýkora Kuchyně Vizovice
  • Běžecká speciálka Best4Run Přerov
  • Restaurace Maxima Otrokovice
  • Sportovní vybavení Cratf a Inov-8

Fotogalerie - Každý obdrží sportovní balíček Enervit a pamětní medaili