Vyhlášení seriálu Běhy Zlín 2022 bude netradičně v neběžeckém

Nejlepší z nejlepších v rámci seriálu BĚHY ZLÍN 2022 vyhlásíme poprvé v historii na slavnostní neběžecké akci. Setkáme se v pátek 20. ledna 2023 od 18 hodin ve Sky roomu na střeše budovy Silo II ve Zlíně v Prštném, třída Tomáše Bati 829. Na přátelský společenský večer vás zveme v rámci výročí 40 let amatérského běhání ve Zlíně.

Kromě vyhlašování a předávání cen vás čeká promítání fotografií ze závodů tohoto ročníku, přátelské posezení a popovídání s ostatními běžci, bude pro vás připraven běžecký fotokoutek a kdo bude chtít, může i tančit.

Navíc letos slavíme výročí 40 let od založení, takže se dozvíte něco o tom, jak jsme začínali a co se za těch mnoho let událo. Těšit se můžete na autentické povídání Jirky Prokopa, zakladatele běhání ve Zlíně.

To vše si užijete s nádherným večerním výhledem na Zlín ze střechy budovy Silo II v Prštném. Občerstvení bude zajištěno od restaurace Maxima z Otrokovic. Doplnit ho můžete také vy běžci. Ano, čtete dobře :) 

V rámci "startovného" totiž bude k dispozici pivo, víno či voda a malé občerstvení od Maxima restaurace. O jídlo se převážně postaráme my všichni. Prostě každý donese něco dobrého, co má rád, vše dáme na společný stůl, a vytvoříme si tak skvělý raut. Pokud přemýšlíte nad tím, kolik toho vzít, tak jednoduše minimálně tolik, kolik sami sníte :) Nealko nápoje budou zajištěné, některé si můžete na místě koupit.

A teď to důležité!!! Je potřeba se na akci předem přihlásit, abychom věděli, kolik nás bude.

Koupit vstupenky

Na akci se jednoduše přihlásíte jako na závod :). A protože samozřejmě můžete přijít s doprovodem či někým, kdo nemá závodnický účet, tak si jednoduše vyberete "startovné na závod" dle počtu osob, které přihlašujete nebo ho přihlásíte jako "svého příbuzného".

Startovné je 150,- / osoba.

Těšíme se na viděnou!

Běhy Zlín

PS: prezence po příchodu je samozřejmostí ;)

PPS: oblečení neběžecké

Fotogalerie - Vyhlášení 2022 - Ilustrační foto