Jarní běžecký kemp v Beskydech 30.4. - 3.5.2020

Běžecký kemp zaměřený na trailový běh se uskuteční v Beskydech. Čekají vás dny plné běhu, cvičení, povídání, dobrého jídla a wellness.

Budeme se věnovat nácviku správné běžecké techniky, intervalům, běhu do kopců a z kopců, běhu v terénu a zdoláme i Lysou horu. Večer probereme jak trénovat, co na sebe, co jíst a pít či jak regenerovat. Po předchozích pozitivních ohlasech nebude chybět testování běžeckého vybavení s běžeckou speciálkou Best4Run z Přerova.

Kemp je vhodný pro začátečníky i pokročilé, kteří chtějí zlepšit svou běžeckou techniku a objevit krásu běhu v přírodě. Běžci budou rozdělení na výběhy podle výkonnosti a k dispozici jsou čtyři kouči běhání.

Ubytováni budete ve 2-3 lůžkových pokojích hotelu Rekreačního střediska Budoucnost ve Frýdlantu nad Ostravicí. Stravování je zajištěno formou plné penze a sportovních svačinek. Pitný režim Mattoni. V ceně kempu je i regenerace wellness centru (sauna, vířivka). A kdo by měl zájem o masáž, lze ji individuálně domluvit.

Kemp začíná ve čtvrtek v 16 hodin prvním společným výběhem a večeří. V pátek a v sobotu jsou dvě fáze fyzické přípravy, večer pak pokračuje teoretickou částí a regenerací. Závěr kempu je v neděli společným dopoledním výběhem a obědem.