Vyhlášení seriálu Běhy Zlín proběhne nově

Zveme všechny běžce a příznivce běhání ve Zlíně na vyhlášení běžeckého seriálu Běhy Zlín za rok 2019. Uskuteční se v prostorech Klubu seniorů v ulicí Kvítková. Akce odložena - budeme vás informovat

Vyhlášení seriálu Běhy Zlín proběhne poprvé v dlouholeté historii slavnostní formou. Vyhlašovat budeme šest nejlepších v každé věkové kategorii, nejlepšího muže a ženu a nejlepších 6 týmů. Vítězové obdrží pamětní medaile, poháry a věcné ceny.

Celá akce proběhne formou večerního posezení. Budete se moci na akci potkat s kamarády, přáteli, soupeři i jinak než v běžeckém. Pro všechny účastníky je ke vstupence připraveno lehké s občerstvení - trhaný rostbeef a sladký zákusek. Na pití bude k dispozici voda. Pokud si chcete přinést něco vlastního, je to možné bez omezení pod podmínku úklidu.

Vstupné na akci je symbolických 120 korun. Peníze použijeme na pokrytí nejnutnějších nákladů - na pronájem klubu seniorů, ceny pro vítěze a občerstvení. Kompletní výtěžek předáme o týden později, na Josefském běhu zástupcům Dětského centra Zlín. Občerstvení zajišťuje Restaurace Maxima Otrokovice, která se stará o občerstvení běžců na všech akcích Běhy Zlín.  

Vstupenky na akci jsou nutné, abychom připravili dostatek občerstvení a míst k sezení.

Kde najdete Klub seniorů Kvítková? Je to krásný nový objekt v areálu Základní školy Kvítková. Vstup je mezi školou a squashem.

Věříme, že se vám akce zamlouvá, a že se jí zúčastníte. Pokud by někdo měl zájem o zajištění dalšího občerstvení, prosím dejte nám včas vědět, domluvíme se přímo z Restaurací Maxima Otrokovice.

Pokud by někdo chtěl podpořit vyhlášení seriálu Běhy Zlín formou ceny pro vítěze či finančně podpořit Dětské centrum Zlín, budeme rádi.

Jirka, Bob, Milan a Robert
Běhy Zlín, z.s.