Běžecká příprava na půlmaraton ve Zlíně 2020

Připrav se na Festivalový půlmaraton MONET+ Zlín 2020 s Běžeckou školou Zlín a zaběhni ½ maraton pod 2 hodiny nebo ¼ maraton pod 1 hodinu.

Program pro vás připravila Běžecká škola Běhy Zlín a studio Fyziomovement. Vaši běžeckou přípravu povede tým trenérů kondičního běhu a pohybových a fyzio specialistů studia Fyziomovement.

Maximální kapacita programu je 20 osob.

O zařazení do programu bude rozhodovat zejména rychlost přihlášení, resp. rychlost zaplacení, což bude pro nás důkazem, že to myslíte vážně (k zaplacení budou vybraní uchazeči vyzvání informačním e-mailem na e-mailovou adresu, kterou uvedou v přihlášce).

Všichni uchazeči si jsou vědomi svého zdravotního stavu, svých fyzických schopností, programu se účastní dobrovolně a na vlastní nebezpečí. Organizátoři pak nenesou žádnou zodpovědnost za případná zranění, která by si způsobili v průběhu přípravy na půlmaraton či při společných trénincích.

Bohuslav Komín
trenér kondičního běhu Běžecké školy ve Zlíně

Pokud budete chtít, můžete s námi absolvovat i běžecký kemp, který se uskuteční 31. 4. – 3. 5. 2020 ve Frýdlantu nad Ostravicí. Pořádá ho také Běžecká škola Zlín a studio Fyziomovement.

Běžecký kemp není v ceně programu, ale pomůže vám v dalším běžeckém rozvoji. Potkáte se zde se stejně naladěnými sportovci a posunete se běžecky dál.