Ironman Petr Vabroušek má typ na vánoční dárek. Poukaz na triatlonové kempy

Uvažujete o vánočním dárku? Jeden z nejlepších českých Ironmanů Petr Vabroušek má zajímavý typ. "Darujte svým blízkým, kamarádům, známým, nebo i sobě poukaz na triatlonový kemp,“ láká na sportovní dárek Vabroušek, který je dlouhodobým podporovatelem Běhů Zlín.

Na obdarovaného čeká výběr ze tří kempů, kde se může těšit na spoustu triatlonových zážitků a zajímavé diskuze kolem triatlonu. Připravené bude i skvělé zdravé jídlo a samozřejmě nebudou chybět ani přiměřené tréninky. Zájemci se tak pod odborným vedením špičkových trenérů budou mít možnost připravovat na svůj první sprint triatlon v kariéře, nebo i na klasického Ironmana. Vybrat si je možné ze dvou triatlonových kempů v Otrokovicích a jednom v Rakousku.

"V květnovém v Otrokovicích bude možnost trénovat a ladit formu třeba na sprint Czechman triatlon, nebo na Moraviamana. Rovněž v květnu se uskuteční další kemp na tratích Ironmana 70.3 v rakouském Zell am See. Toto prostředí je ideální na vyladění formy například na Doksyrace, Pálavarace, Hopman triatlon, nebo Epic3Challenge. Poslední kemp se koná v polovině září znovu v Otrokovicích a okolí Otrokovic. Těsně před nástupem podzimu v něm bude příležitost dolaďovat přípravu třeba na Wintermana, nebo Triathlon North Afrika,“ prozradil možnosti Petr Vabroušek.

 

9. května – 22. května 2021 (Otrokovice):
Cena: do 31. prosince 2020 je 8950 Kč, od 1. ledna 2021 je 9150 Kč. 

27. května – 31. května 2021 (Zell am See – Bruck):
Cena v kempu Bruck je 12 900 Kč, v hotelu Spotcamp Woferlgu je 16 690 Kč,

9. září – 12. září 2021 (Otrokovice):
Cena bez ubytování je 7200 Kč, s ubytováním v hotelu Morava je 8400 Kč.

Lubomír Hotař