Přijďte zažít Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka i jako neběžci

Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka v tešním roce není jen běžecký závod. Součástí je zajímavý doprovodný program - tombola, půjčovna běžeckých bot, rej čertů a andělů, občerstvení, dětský program Mučírna hříšníků.

Třeba můžete běžet závod ve špičkových běžeckých bot. Na závod vám je půjčí náš dlouhodobý partner seriálu Běhy Zlín, běžecká prodejna Best4Run Přerov. Vyberete si? Stačí přijít na Mikulášský běh na stánek Best4Run. Šéf prodejny vám pomůže vybrat si správnou velikost i model. Boty jsou vybrány s ohledem na dvojí povrch během Mikulášského běhu, tedy stezka a pěšina.

Univerzální bota na silnici a lesní a polní cesty. Je vhodná právě pro příměstské běžce, kteří rádi vyrazí na pevný povrch, ale občas jim to i klouže.

Běžecké boty Mizuno Wave Shadow 2 jsou určeny primárně pro běh na silnici a zpevněných cestách. Díky své konstrukci budou vyhovovat běžcům s neutrálním nášlapem. Jedná se o výkonostní model s tempovou mírou tlumení, boty tedy využijete nejen na tréninky i na závod.

Nejuniverzálnější trailovka. Koncept Trail Talon patří mezi nejpovedenější trailové boty na trhu. Trail Talon (235,290) je vyroben na širokém kopytě S (Standard), takže noha má uvnitř boty dost prostoru pro přirozenou práci.

Inov-8 Parkclaw 275 se směle pouští na městské plochy a do parků. Novinka od Inov-8, která se hodí na pevné povrchy i mírné traily. Zajímavá bota, která se svou univerzálností řadí mezi silniční boty a modely řady Trail Talon.

Součástí Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka ve Zlíně je i Mučírna hříšníků. Zavítat do ní mohou v sobotu 7. 12. 2019 zejména děti. Najdou ji na fotbalovém hřišti ve Zlíně Loukách. 

Na děti čekají andělé, čerti i Mikuláš. Připravili jsme pro několik několik pohybových zábavných aktivit. Odměnou jim bude pohyb a odměna od Mikuláše. Hry pro děti budou připraveny od 10 do zhruba 14 hodin. Zapojit se samozřejmě mohou i dospělí, protože i rodiče si rádi hrají...

Všichni účastníci Mikulášského běhu s Cyrilem pro Krtka mají možnost zapojit se do dobročinné tomboly. Stačí si během program koupit za desetikorunu lístek v ruličce a hned zjistíte, zda jste vyhráli. Veškeré finance opět poputují na  konto Nadačního fondu Krtek při dětské onkoligii.

Díky štědrosti partnerů, kamarádů a známých se nám podařilo nasbírat více než 100 cen. Mezi nimi najdete Krajči potravinové dárkové koše, kameru na kolo, lahve vína, kovové modely traktorů, poukazy do Maxima restauarace v Otrokovicích, čelovky, sportovní vybavení, exkluzivní kávu, poukaz do běžecké prodejny Best4Run a další ceny.

Lístek do tomboly si může zakoupit skutečně kdokoliv.

08:00 - přípravy tratě, zázemí, prezence, mikulášských her pro děti
10:00 - Prezence běžců na hlavní závod
10:00 - Otevření Mučírny hříšníků
10:15 - Zahájení prodeje dobročinné tomboly
11:30 - Ukončení prezence běžců na hlavní závod
11:55 - Předání daru Nadačnímu fondu Krtek + rej Mikulášů, andělů a čertů
12:00 - Start Mikulášského běhu s Cyrilem pro Krtka
12:10 - Prezence dětí do dětských běhů
13:00 - Ukončení prezence dětí do dětských běhů
13:15 - Dětské běhy
13:30 - Vyhlášení Mikulášského běhu s Cyrilem pro Krtka
14:00 - Uzavření Mučírny hříšníků

Změna programu vyhrazena

Tímto bychom rádi poděkovali sponzorům, kteří nám pomohli s uspořádáním letošního ročníku Mikulášského běhu s Cyrilem pro Krtka. Děkujeme:

DĚKUJEME!