miomoveRUN

Pátým závodem seriálu bude v sobotu 18. května nedaleko Zlína 3. ročník miomoveRUN, tentokrát na 5 km trailovém okruhu s převýšením 134 m v okolí Slavičína. Hlavním závodem, vedoucího krásnou valašskou přírodou, je půlmaratón, do seriálu ale budete moc bodovat i na vložených kratších tratích na 10 a 5 km. Vítězové obou kratších závodů získají 50 bodů, ostatní méně dle časové ztráty na vítěze.

Start a vyhlášení výsledků proběhnou v zázemí městského koupaliště, kde jsou k dispozici WC a sprchy. Po startu se běží k základní škole, následuje prudký seběh, okruh kolem rybníku, dále se pokračuje přes louku a les směrem k Hájenkám až k závěrečnému seběhu lesem po trati Bajkapu – MTB závodu, který se ve Slavičíně také pořádá.

Občerstvení na trati je zajištěno a na každého závodníka čeká v cíli krásná originální medaile a něco k zakousnutí pro doplnění energie.

Při online registraci na webu závodu je startovné 220 Kč a navíc dostanete startovní číslo se jménem. Online registrace je možná do neděle 12. května. Na místě v den závodu je startovné 320 Kč. 

Zazávodit si budou moc také děti a mládež, pro které pořadatelé Běhu vítězství připravili závod v zámeckém parku vedle koupaliště. 

Po závodě třeba budete mít štěstí v tombole o sportovní trika miomove, bundu Faramugo a další ceny. Celou akcí nás bude provázet a hudební doprovod zajistí moderátor Aleš Ptáček. Kromě toho Vám také představíme prototyp Chytré stélky pro analýzu došlapu pro běžce, kterou vyvijíme ve spolupráci s Univerzitou T. Bati. 

WEB závodu https://www.miomove.cz/miomoverun/
Online registrace: http://championchip.cz/RegSystem/akce/MiomoveRun2019