Pozvánka na Zlínskou lesní hodinovku

Po asfaltovém a místy bahnitém Josefském běhu bude dalším závodem našeho běžeckého seriálu v sobotu 13. dubna 38. ročník Zlínské lesní hodinovky. Jak z názvu 4. závodu vyplývá, poběží se přesně 1 hodinu na pěkném rovinatém kilometrovém okruhu v lese nad Lesní čtvrtí. Jde sice o vytrvalecký běh, ale svým tempem ho zvládne určitě každý.

Zveme všechny příznivce běhání k účasti na jediné hodinovce v ČR, která se běhá v lese. Využijte také možnosti levnějšího startovného 150 Kč při přihlášení předem přes webový formulář. V ceně je občerstvení podávané během závodu a také jídlo s pitím po závodě. Prezentace bude ve společenské místnosti hvězdárny, poté se závodníci přesunou na místo startu o cca 500 m dále a 50 m výše k Altánu U Spáleného dubu. Parkování je možné před gymnáziem a přilehlých ulicích.

Na asi 200 m úseku šotolinové cesty, která vede k prezentaci, nesmí nikdo parkovat!

Závody dětí budou po skončení hlavního závodu na hřišti 100 m od hvězdárny, kde se bude podávat jídlo a pak proběhne i veškeré vyhlašování. V případě velkého počtu startujících se poběží dva rozběhy, kde v prvním budou běžci dříve přihlášení.

Těšíme se na Vaši účast!