Běhy Zlín vypsaly virtuální závody na čtyřech tratích

Spolek Běhy Zlín připravil pro všechny, kdo se chtějí hýbat i v dnešní složité době, Virtuální závod. Pojďme se hýbat a dokažme, že to jde stále. Vyber si trať 3, 5, 10 nebo 21 kilometrů...

Rozhodli jsme se virtuální připravit, protože kvůli opatřením nemohli proběhnout už tři závody seriálu Běhy Zlín - Běh Jižními Svahy, Sri Chinmoy půlmaraton a Josefský běh pro Dětské centrum Zlín. Věříme, že zrušené závody budou moci proběhnout v náhradních termínech během jara letošního roku 2021.

Navazujeme tak na první virtuální vlaštovku, kterým byl testovací virtuální Běh Jižními Svahy, který se uskutečnil na přelomu února a března 2021. Výsledky najdeš v článku.

Virtuální závod Běhy Zlín funguje podobně jako jakýkoli jiný druh běhu či vycházky. Navíc ho skutečně absolvuješ. Virtuální je pouze tabulka výsledků, vše ostatní je skutečné a je jen na tobě, jak zvládneš jednotlivé výzvy, které si odběhneš svým vlastním tempem. Kdekoli venku v přírodě i bez ohledu na výsledek. Jediné, co bys měl udělat, je přihlásit se do závodu na webu https://behyzlin.cz/event/20, jít si zaběhat a poslat důkaz, že jsi vybranou trať absolvoval a v jaké čase.

Virtuální závod Běhy Zlín jsou skvělý způsob jak zůstat fit i nadále. Sdílej zážitky se svými přáteli a získej krásný diplom za svůj výkon! Běhy jsou vypsané na trasách 3, 5, 10 a 21 kilometrů. Vzdálenost můžeš absolvovat kdykoliv v termínu od 5. do 21. března 2021 a kdekoliv. Můžeš si vybrat i víc tratí.

Přihlas se na webu https://behyzlin.cz/event/20, vyber si jednu nebo i více tratí, uhraď symbolické startovné. Vyběhni a zaznamenej svůj závod pomocí hodinek, mobilní aplikace či stopek. Po dokončení nám na mail virtualni@behyzlin.cz zašli fotku z aplikace či hodinek jako důkaz. V mailu uveď jméno a příjmení, trať, čas a variabilní symbol z přihlášky na webu.

Odměnou pro Tebe bude pamětní diplom a zlepšení duševního a fyzického zdraví. Vyzíváme tě, abys dodržoval pravidla, které jsou pro bezpečnost a zdraví tvoje i tvých blízkých.

Těšíme se na tvoji účast.
Běhy Zlín