Vyzvedni si číslo na Noční běh ve Zlíně v AD Sportu a dostaneš odměny navíc!

Každý, kdo si přijde vyzvednut svou registraci na Noční běh ZLÍN – MALENOVICE 27.9.2022 ANEB NAROZENINOVÝ BĚH AD SPORTU na prodejnu AD Sport Zlín, dostane dárek. V AD Sportu ve Zlíně bude kromě startovního balíčku s číslem a čipem, na vás čekat VOUCHER na diagnostiku Footscan a ponožky Asics ZDARMA. 

Footscan je nejpřesnější a nejmodernější analýzu došlapu, díky které budeme moci přesněji určit jakým směrem se máte ubírat při výběru běžecké či vycházkové obuvi. Dále vám dokážeme navrhnout kompenzační cvičení a dovést vás k nápravě „neideálních“ pohybových stereotypů.

Pomoci této analýzy Vám nejen vybereme vhodnou obuv, ale budeme spolu pracovat na tom, aby Vás sport bavil a Vaše tělo ne jen dobře vypadalo, ale bylo i funkční. 

Odměny navíc může získat každý, kdo bude řádně příhlašený a bude mít uhrazené startovné do nedělního večera 25. září. Startovní balíček si pak můžete vyzvednout v pondělí 26.9. od 9:30 do 18 hodin nebo v úterý 27.9. do 15 hodin.

Po té bude možné si číslo vyzvednout před samotným Nočním během u hradu v Malenovicích od 16 hodin. Registrace na Franz Josef Kaiser Noční běh ve Zlíně probíhá do úterního rána 27. září.

Registrace

Oficiální celodenní oslava 5. narozenin AD Sportu proběhne 8. října 2022 v kamenné prodejně AD Sportu.